Esu Spreekt

Ik spreek niet met de tongen van mannen, maar met de kracht van Christus Michael Aton visie. Aton, is als Christus Michael, integraal deel uitmaakt van de ontwikkelingen aarde ingehuldigd, ook al heeft hij hen om te ontwikkelen, zullen ze toegestaan. Man heeft lang de optie om te kiezen tussen beter of slechter mogelijkheden, en zijn slecht geïnformeerd selectie heeft geleid tot een onhoudbare resultaat.

Het is nu tijd om te spreken krachtiger met deze kwesties. Ik heb een aantal opmerkingen die ik wil maken, en ik voel me het is beter om betrekking hebben ze via mijn gekozen stem. Anderen kunnen beweren dat mijn ontvanger, maar ik spreek deze opmerkingen door mijn stem alleen. Zijn begrip en duidelijkheid maken mijn concepten eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen.

Ik ben Sananda Esu Immanuel Kumara, en ik deel het standpunt van planetaire Prins met Machiventa Melchizedek. Sananda is een titel gegeven aan alle Christusenergie wezens die één met de Schepper zijn, en ik zal het nemen van mijn positie op aarde in fysieke vorm als een symbool van Aton de heerlijkheid als schepper zoon van Nebadon. Zijn plan voor zijn universum is duidelijk en vastberaden. Het feit dat je vrije wil op aarde is van geen gevolg in zijn algemeen plan voor de ascensie van dit zonnestelsel en jullie planeet. Het zal gebeuren.

Uw deelname is één aspect van dit plan dat kleuren de richting duurt het als onderdeel van haar oprichting. U kunt de taak van de vormgeving van deze beweging worden toegewezen. Dit is uw rol altijd geweest, en u hebt de plaats die u zich nu gemaakt. U hebt gekozen om te komen naar de aarde op dit moment uit te voeren de nodige verschuivingen waarmee de aarde te voltooien van haar rol. U hebt een symbiotische relatie met haar, en uw beslissingen altijd een invloed hebben gehad op haar visage. Ze heeft u aan corrupte haar oppervlak en afbreken van veel van de elementen die vormen van voedingsstoffen die ze nodig als een levende planeet heeft toegestaan. Dit was haar geschenk aan u dat u om te ontdekken uw eigen eigen identiteit. U herkennen sommige aspecten van die bijna te laat om haar te redden.

Dus zijn Christus Michael en troepen uit hele zijn galaxy gekomen om te helpen bij het herstel en de wederopbouw van uw moeder. Dit is het soort mededogen zul je mag uitsluitend geschieden in uw interacties met elkaar als u naar uw toekomst verhuizen. Dit belangeloze bereidheid om deel te nemen in jullie DNA is inteelt en opnieuw moet worden geactiveerd zodat uw voortdurende Hemelvaart als wezens van licht. Dit is onderdeel van uw lot, en nu is het tijd om te erkennen dit.

Ik ben van plan voor deze reeks van berichten te zijn een mix van eerdere opmerkingen en nieuwe degenen. De ideeën die ik heb overgebracht consistent zijn geweest deze laatste jaren — hoewel opgenomen op verschillende tijdstippen — en mijn fundamentele agenda is niet veranderd, hoewel de omstandigheden van uw wereld in beweging geweest. Veel scenario’s die hebben wij voorgesteld hebben om te veranderen of werkbaar. Man’s besluiten wijzigen voortdurend de parameters van zijn bestaan, en onze beste projecties vaak zijn niet langer geschikt.

Omdat u zich in dergelijke chaos, zal ik spreken via mijn stem op deze huidige tijden en uitleggen mijn visie voor de toekomst. Ik zal een overzicht van mijn meningen over bepaalde kwesties en beschrijven hoe ik ben van plan om aan te pakken problemen die moeten worden opgelost alvorens man hoger in de geestelijke hemelvaart beweegt. Om uit te leggen mijn oogpunt, zal ik herinneren mijn eigen begin en commentaar op de omstandigheden van mijn meest bekende tijd op aarde als degene die dat u belt “Jezus Christus.” Dat was een periode in Jeruzalem van geaccepteerde desinformatie en opzettelijk vervorming. De waarheid van die tijd is relevant vandaag, zelfs als de geaccepteerde feiten zijn opzettelijk scheef. Mijn bestaan verdient een frisse kijk, en mijn doel moet uitdrukken. Zoals u zien zult, is mijn geschiedenis lang, maar nu gewijd aan het opheffen van de aarde als een spirituele planeet.

De reacties gepost hier zal individueel spreken met specifieke problemen of gebeurtenissen. Als een lichaam van werk vormen zij een basis voor mijn perspectief en inzicht. Ze zijn niet geschriften in de traditionele zin, maar zal zijn goed nieuws voor iedereen die met hen verbinden.

Sananda Esu Immanuel Kumara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA