Esu spreekt publiekelijk over de Komende Veranderingen

Esu, U zei u wilt spreken. Ik ben klaar om uw opmerkingen te ontvangen.

Jess, laten wij spreken. Dit is een periode van verandering zoals geen ander waarvan de wereld ooit getuige is geweest. Het univerum zelf is zich aan het aanpassen aan een nieuwe vibrationele frequentie van energie die vele openbaringen van inzicht in de waarheid van het plan van de Schepper met zich mee brengt. De zogenaamde Golf van fotonen is waarheid en liefde in een oceaan van Verlichting. Dit zal de Aarde veranderen buiten elke verbeelding, en degenen die verdergaan met haar ascentie zullen wezens worden van het licht net als de planeet zal zijn.

Deze periode van licht moet worden voorafgegaan door het donker. Dit is de geprofeteerde en voorzegde ” drie dagen van Duisternis ” die religies en New Ages goeroes hebben gevreesd en verwacht. De religies van de wereld vrezen deze duisternis omdat zij weten dat de terugkeer van het licht de waarheid zal brengen. Hun rituelen en controlerende voorschriften zullen als zinloos worden getoond. De New Age gelovigen die op zijn zijn naar transcedentie zullen de realiteit worden getoont wat ascentie werkelijk betekent. Ware verlichting en zaligheid betekent verantwoordelijk individueel nemen en werken om meelevend met iedereen te zijn.

De periode van duisternis zal worden veroorzaakt door de galactische krachten. Natuurlijke oorzaken kunnen niet de pauze in het bestaan veroorzaken die noodzakelijk is voor wijzigingen opgelegd van een hogere dimensie. Deze duisternis zal worden vergezeld door een wereldwijd verlies aan elektriciteit. Alles wat op elektrische stroom gaat zal nietfunctioneren. Batterijen zullen werken totdat zij opgebruikt zijn. Kaarsen zullen branden totdat zij niet meer in voorraad zijn. Water zal worden uitgeschakeld tenzij de pompen geen elektriciteit nodig hebben om te werken. De mens zal worden gedwongen om zijn wijze van bestaan te heroverwegen gedurende deze periode van drie dagen.

Velen zullen in paniek en opstand raken. Het zal verrassend zijn hoe snel het beschaafde fineer van de mens egoistisch en roofzuchtig wordt. Banken zullen niet werken en financiele systemen zullen geen goedkeuringscijfers meer overdragen. Sociale onrust zal zich ontwikkelen ten gevolge van het verlies van beperking en controle. De staat van beleg zal worden voorgesteld. Het politieke proces zal een puin worden. Levering van voedsel en service zal minimaal zijn. Transport zal worden beperkt. Chaos zal zich snel ontwikkelen.

Mijn volgelingen en degenen die anderen kunnen begeleiden zullen worden belast met het uitleggen en de coordinatie van gebeurtenissen wanneer ze kunnen. Zij zijn vooral verantwoordelijk voor zichzelf en moeten alleen zoveel kunnen uitreiken zonder schade voor henzelf. De tijd voor een grotere heropvoeding en transformatie zal later komen.

Drie dagen lijken misschien niet veel, maar het verwijderen van elektrische energie zal alles tot stilstand brengen. Het verduisteren van de zon zal normale activiteiten voorkomen. Het verlies van zonlicht zal leiden tot het vallen van temperaturen. Bereid u voor ter instandhouding van uw bestaan met alternatieve middelen.

Wanneer de traditionele Zomerzonnewende is geweest volgens uw kalender, zal de piek van energie van de zon afnemen en de Aarde zal verschuiven in een tijd van duisternis zodat de bewoners schijnbaar van het universum afgesneden zijn. Het universum zal de reacties van de mens bekijken en er notitie van nemen. Het goede van van het slechte komen. Medeleven kan egoistisch gedrag vervangen. Bijstand en hulp kan een levenslijn uitgooien.

Wees gereed en voorbereid. Controleer uw geloven en overtuigingen.

Esu.

Vertaling Lilian A.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA