Esu geeft de waarschuwing voorereid te zijn

Esu, spreek tot mij over wat nadert. Bereid me voor. Waarschuw me waar ik mijn focus moet plaatsen.

Ja, Jess. Ik ben hier vandaag om u waarschuwing en suggesties te geven voor wat er gaat gebeuren. De consensus is dat een les moet worden geleerd voordat de huidige situatie tot een einde komt. Het onderwijs hiervoor zal hard zijn en ogen-openend.Veel zal worden gezien als een leugen. Veel werkt met valse doelen.

De meeste mensen zijn onwetend van de situatie waarin zij leven. Velen zullen boos worden en opstaan om te veranderen wat zij denken dat er gebeurt. Zij zullen geen succes hebben, voor het grote deel. Verwachtingen van comfortabele oplossingen zullen worden getest, en de beschikbare mogelijkheden zullen beperkt zijn.

Deze schaarste zal de mensen testen en hen dwingen om op zichzelf te vertrouwen. Als ze niet in staat zijn om een oplossing te vinden voor zichzelf, zijn zij niet in staat om verantwoordelijkheid voor hun leven te nemen. De mens moet volledig worden belast met hun eigen bestaan. Hij moet zijn eigen beslissingen nemen en niet aanemen dat andere zullen aanbieden wat zijn bestaan nodig heeft.

Dit is een noodzakelijke stap, maar wij hadden oorspronkelijk niet gepland dit te nemen. Wij hoopten dat de mens opmerkzaam genoeg zou zijn om de gevangenis te herkennen waarin hij leeft. De parameters van zijn bestaan, helaas, hebben dit besef bijna onmogelijk gemaakt. De mens realiseert niet dat hij leeft in een comfortabele gevangenis met meer beperkte beweging dan hij herkent.

Waarom doen wij dit, vraagt u ? Omdat de mens deel uitmaakt van de schepping en de schepping, als een entiteit, verandert de context van het bestaan van de mens. De wereld verandert voor het betere, en alle aspecten van de scheppingsmanifestatie moet synchroniseren.. De fysieke aard van de mens moet zich aanpassen; zijn ziel zal blij zijn te werken door middel van een meer efficiëntere drager.

Wij besloten de lessen die wij van plan waren om later te onderwijzen niet zinvol zouden zijn zonder een uit de eerste hand ervaring van het leven zonder basis uitgangspunten. Het werd noodzakelijk om een middel te verschaffen om te zien hoe het leven op aarde werkelijk is om de waarde van het schenk Leven te onderstrepen zodra de Aarde verschuift naar een hoger niveau van ascenderende energie. De mens zou het belang van het geschenk niet realiseren, ten zij hij het leven ervaart zonder dit.

Ik zal coachen als gevolmachtigde. Mijn aanwezigheid is meer ter observatie op dit punt. Ik moet zien hoe de mens in staat is zijn situatie te beoordelen wanneer obstakels onverwacht voor hem verschijnen. Zijn leven op aarde – hoewel gemanipuleerd en oppervlakkig – is nog steeds algemeen een van gemak zonder bedreiging. Het grootste deel van de bevolking van de Aarde wordt niet gedwongen om te gaan met grote uitdagingen voor een lange periode. Dit is wat nu gaat gebeuren.

De mens moet zich voorbereiden voor het onverwachte. Hij moet leren om op zijn innerlijke leiding en vindingrijkheid te vertrouwen. Aangezien de mens is geconditioneerd niet zelfredzaam te zijn, moet hij bepaalde benodigdheden opzij zetten om zijn bestaan minder lastig te maken. Sommige voorbereiding voor het onvermijdelijke is beter dan een totale verrassing.

Vraag uzelf af wat u nodig heeft om te overleven als middelen plotseling niet meer beschikbaar zijn ? Wat als u de vernietiging van een grote natuurramp zou meemaken ? Wat als u geen kracht heeft als resultaat ? Wat als u geen geld had of middelen om dit te verkrijgen ? Wat als u geen middelen van vervoer had ? Hoe veilig zou u zijn in uw huis ? Hoe verbonden zou u zijn met anderen in uw gemeenschap ? Hoeveel zou u naar binnen kunnen gaan en te vertrouwen op spirituele begeleiding en inzicht ? Het nemen van totale verantwoordelijkheid betekent een antwoord te hebben voor deze basisvragen en niet te verwachten dat iemand anders uw problemen oplost. Hoe haalbaar is dat voor u ?

Het gevaar van een mogelijke ramp is vandaag duidelijk zichtbaar. De mogelijkheid is reëel voor een economische ineenstorting, ongekend militair conflict, internationale politieke chaos, of staat van beleg – ieder van deze zouden een wereldwijde verstoring veroorzaken indien in de juiste positie. Het elektriciteitsnet zou kunnen falen. Het aanbod van natuurlijke nutsvoorzieningen zou kunnen worden geblokkeerd. Denk na over hoe u zou reageren indien u werd geconfronteerd met die scenario’s. Zou u uw persoonlijke balans kunnen behouden en putten uit uw ervaringen voor inzicht ? Of zou u verlamd raken door angst en hulpeloos blijven ?

Deze scenario’s zijn niet langer hypothetisch, moet ik zeggen. De mens zal getest worden. Zij die hun weg vinden door de komende proeven zullen worden verwelkomd in de ascentie van de Aarde als veerkrachtige en afhankelijke leden van het nieuwe universum. Vraag voor leiding en u zult het ontvangen.

Esu

Vertaling Lilian A.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA