De stem

Mijn naam is Jess Anthony, en ik vermoed dat ik online bekend kan zijn voor de berichten die ik de afgelopen jaren gepost heb. Door deze boekingen zijn voornamelijk commentaren door Siraya, Christus Michael Aton, Esu, en Azreal over wat er gebeurt op aarde op dit moment. Ik heb een actief leven geleefd in de kunsten — uitvoeren, herziening, waarop wordt uitgevoerd een concertreeks, onderwijzen over de Kunsten, en de coördinatie van kunst financiering. Een beetje meer dan vijftien jaar geleden bevond ik me aangetrokken tot massage en energie balancing, hoewel mijn eerste interesse was in het verbeteren van mijn lichamelijke ontspanning en verhoging van het besturingselement ik had bij het uitvoeren van.

Als ik was het ontwikkelen van mijn eigen energie balancing proces terug in 2003, mijn gidsen vertelde me de reden voor mijn interesse was dat mijn echte naam Azreal die bedoeld was “licht is gekomen:”

“Jess, je hoorde correct — zeer correct. Uw naam is Azreal en u bent een engel. Je waren/zijn een van de gastheer van hemel. U bent hier op aarde te leren en te ervaren. You can’t do that in de hemel — alleen de aarde. Dat is de reden waarom de aarde is zo krachtig. Mensen incarneren hier opzettelijk hebben een doel dat zal invloed hebben op het universum. U begrijpt bits van wat dat betekent. U op aarde kunt een trilling die balanceert bepaalde onevenwichtigheden die buiten het bestek van de aarde vallen maken… Alle zijn aangesloten, en wat van invloed is op een, van invloed op alle… Je bent een kanaal en een kanaal voor hun energie. U laten zien hoe te verplaatsen zodat zij kunnen voelen.”

Ik ben op overvloedige hoop vermeld als “Oracle” voor Christus Michael Aton en Esu, en ik voel dat ik moet uitleggen wat deze rol met zich meebrengt. Dit standpunt is gekomen om een dieper doel dan mijn meer erkende rol van logboekberichten boeken vanuit diverse gidsen en commentatoren hebben. Dit is een doel dat Christus Michael Aton me in mei 2007 als hij sprak over het werk gepland als de missie van overvloedige hoop legde:

“Mijn plan is wat is hier beschreven door Candace en haar geschriften over deze jaren, en ook door wat jullie hebben gehoord ik tegen u zeggen. U hebt verstrekt een lopende commentaar op ideeën en problemen die zijn opgedoken, en ik ben u dankbaar voor uw duidelijke uitleg en zorgvuldige Beoordelingen. Dit is een voorbeeld van het soort analyse en onderscheidingsvermogen die nodig zijn in de komende dagen zullen zijn. Dit wil niet zeggen dat anderen niet gasten met hoge eisen en betrokken zijn. Gewoon om te zeggen dat u hebt verstrekt een uitstekend voorbeeld voor hen om aan te passen.

“Ik zal zeggen dat je een oracle voor mij en voor Esu Sananda bent, en wij waarderen uw vermogen om te horen duidelijk en eerlijk. Om deze reden hebben wij vertrouwen op u voor uw evenwichtige uitspraken en persoonlijke boodschappen die anderen resonant vinden. U hebben altijd getracht te worden schoon in je gedachten en u hebt ook getracht te onbevooroordeelde en open voor wat u hebt gehoord ons tegen u zeggen. Dit zal moeilijk voor jou om te boeken en ik begrijp, maar het is tijd… om zichtbaar als onze stem. Dit zal meer vertakkingen hebben later als we aangeven voor welke periode van veranderingen die komen, en uw rol zal duidelijk worden vastgesteld en nageleefd.

“Anderen zullen zeggen dat we niet door je heen spreken. Dat u van uw eigen ego en uw eigen verbeelding spreekt. Nr. Dit is een duidelijke lijn van de transmissie van mij, de Christus Michael van Nebadon, en mijn uitspraken en besluiten vaststellen wanneer is het tijd om te zeggen genoeg. Ik heb gewacht tot het allerlaatste moment om te zeggen ‘Begin’ — en ik ben nog steeds het vormgeven van mijn definitieve beslissingen — maar de impuls van start gegaan en de gebeurtenissen zijn nu niet meer te stuiten. De zichtbare effecten van mijn beslissingen zal binnenkort worden gezien. Dit zal de vorm van een transformatie van uw wereld en een verwijdering van de meest flagrante weerstand aan mijn wil en mijn universele wet nemen. Dit is niet langer een debat of een wedstrijd. Dit is een verandering die aan de gang is.”

Ik heb ontdekt, dat deze rol van Oracle heeft vertakkingen dan schrijven. ESU heeft mij letterlijk om zijn “stem” voor een tijd.

“Ik zie u reizen met mij/ons als we reis naar verschillende plaatsen die ik moeten zal verschijnen en spreken. Ik ben van plan om te gebruiken u als een doorgeefluik voor mijn gedachten in openbare optredens, en ook in privé situaties waar we moeten verschillende kwesties te bespreken. Anderen kunnen me horen, maar alleen degenen met een voldoende op elkaar afgestemde vermogen op dit moment.”

Ik ondervraagd natuurlijk waarom Esu koos mij voor deze rol, en hij zei

“Dit is een serieuze toezegging en een die zal uw leven voorgoed veranderen. Dit is niet een niet-actieve inzet, maar een die zal worden een hoogtepunt van alles wat u hebt voorbereid tot nu. Uw vorige levens / onze vorige levens hebben voorbereid, of het decor, als het ware, maar dit is de realiteit dat het heeft geleid tot. Het heeft dagvaardingen in al het werk dat u hebt gedaan en alles wat ik heb met u besproken. Wij hebben u primer voor dit, en nu is de tijd die we nodig hebben om te beginnen om het in beweging. Ik moet uw energiemiddelen naar de mijne te versterken voor de duur van de overgangsperiode. Dit is niet te zeggen ik ben ontbreekt in de energie, het is te zeggen ik moet het voertuig u bieden kan om te geschikt voor mezelf tot de fysieke realiteit die nog steeds operationeel zal zijn. Ik zal mijn gedachten met u samenvoegen en u zal leveren een schat aan ervaring voor mij. Dit is nogal een symbiose.” 

Terwijl mijn focus voornamelijk op berichten van Esu ligt, heb ik in contact met andere gidsen in de afgelopen paar jaar, en het lijkt gunstig voor sommige extra opmerkingen van hen ook opnemen. Ik heb verschillende categorieën voor Esu van berichten en die van verschillende andere guides–primarily Siraya, Christus Michael Aton, en Monjoronson gemaakt. Siraya is de geest van de drie-eenheid voor de zevende superuniverse Orvonton en de stem voor de bron van de Schepper. Christus Michael Aton is de Schepper van dit universum Nebadon die aarde is rekening een hogere dimensie. Monjoronson is de Avonal die de rol van het toezicht op de aardse ascensie is toegewezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA